Twee nieuwe albums zijn uit:


Ernst Jansz Live in tijden van corona.

Registratie van 2 livestream concerten zonder publiek, op 29 januari 2021 voor Popdown in De Voorste Vennen, Drunen en op 24 april 2021 in Op Hodenpijl, Schipluiden.
De mix is gedaan door Sil Stranders.
Ernst Jansz zelf: “Dit is het mooiste dat ik ooit heb gedaan.”


Ernst Jansz speelt Chopin en andere stukken.

Toen de Doe Maar tournee in 2020 niet doorging wegens corona en ik speciaal daarvoor juist een nieuw keyboard had aangeschaft, zag ik mijn kans schoon een jeugddroom te verwezenlijken. En het leek mij ook wel interessant: een popmuzikant die nooit op het conservatorium heeft gezeten speelt Chopin op een sample piano. De opnames maakte ik thuis. Ze zijn zeker niet perfect, maar ik ben er enorm trots op.”
En over beide albums: “Meer Ernst Jansz dan dit is er niet”

Het artwork werd verzorgd door Luna Jansz.