Inmiddels toert Ernst Jansz alweer enige tijd met het programma Ernst Jansz 75, ter gelegenheid van zijn 75e verjaardag. Het repertoire bestaat  uit de liedjes die hij, na een leven vol muziek, op dit moment het liefste speelt. Een paar Doe Maar nummers zullen niet ontbreken en ook een aantal  van zijn in mei  te verschijnen nieuwe cd Een liefdeslied worden ten gehore gebracht. De band bestaat uit Guus Paat, gitaren en Richard Wallenburg, bas. Zie voor de optredens de Agenda.


foto Mark Uyl

In de volgende video vertelt Ernst Jansz over songwriting, vroeger en nu, en wat dat voor hem betekent.

ERNST JANSZ IN CONCERT

Ernst Jansz vertelt over songwriting vroeger en nu. Of het nu een liedje is voor de populaire band Doe Maar of een liedje dat hij samen met zijn dochter Luna zingt, de thema's blijven hetzelfde. Er verandert nix.De komende tijd is Ernst Jansz te zien en te beluisteren bij diverse podia in het land. Check de speellijst op www.ernstjansz.nl voor data.

Geplaatst door Ernst Jansz op Zaterdag 23 februari 2019

Hier de complete opname van Dan huilt mijn hart, met dochter Luna in het Beauforthuis, 13 oktober 2017. Registratie Hugo Rikken.