Ernst Jansz In Concert 2022:

De band bestaat, evenals voorgaande jaren, uit: Aili Deiwiks, viool, Guus Paat, gitaren en Richard Wallenburg, bas. De geplande theatertour In Concert, lente 2021, ging door de maatregelen van de overheid niet door. Dit jaar konden 27 van de oorspronkelijk geplande 44 optredens alsnog doorgang vinden. Een nieuwe tour 2023 staat in de planning. Bovendien zullen eind 2022 een aantal kleine festivals en popzalen worden aangedaan.

Check daartoe deĀ Agenda.

Simplon, Groningen 24 februari 2019, foto Jan Lenting

In de promo vertelt Ernst Jansz over songwriting, vroeger en nu, en wat dat voor hem betekent.

ERNST JANSZ IN CONCERT

Ernst Jansz vertelt over songwriting vroeger en nu. Of het nu een liedje is voor de populaire band Doe Maar of een liedje dat hij samen met zijn dochter Luna zingt, de thema's blijven hetzelfde. Er verandert nix.De komende tijd is Ernst Jansz te zien en te beluisteren bij diverse podia in het land. Check de speellijst op www.ernstjansz.nl voor data.

Geplaatst door Ernst Jansz op Zaterdag 23 februari 2019

Hier de complete opname van Dan huilt mijn hart, met dochter Luna in het Beauforthuis, 13 oktober 2017. Registratie Hugo Rikken.